Saturday, May 16, 2009

12 points... Moldova!!


Eurovision 2009

Ben Moldova'nın kazanmasını istirim... dur bakalim kim kime kaç puan verecek ;)

EDİT:

Bilirkişi Lahana Notu :

1-Benim için tam bir süpriz : Norveçli Küçük Emrah kazandı :)
Şarkının girişi ve nakarat kısmı hoştu, ne yalan söliim. Irlanda ezgilerini andırıyordu...
2-Norveçli Alexander Rybak Belarus asıllıymış ;)

Ben de hala Celine Dion'un Fransa'yı temsil ettiğinde kazandığı şarkıyı hatırlarım (senesini bile söylerim ama utandım :D).

Genlerimizde valla galiba var bu örovizyon aşkı :D

2 comments:

queen of spades said...

heheh genimizde var olduguna ben de dun aksam kanaat getirdim... bi kac alaman, bi lubnanli, bi fransizla yarismayi izlerken nerdeyse yil sirasina gore hersene birinci olani sayacaktim dedim dur cok belli etmeyim milletce ne duskun oldugumuzu ama yine de sanirim dilimi tutamadim ki herkes izler mi sizde bole dikkatle diye soru sordular... diyemedim ki bizde milli meseledir bu diye.. amaa yazik ya almanyada olup da almanyanin dita von teese ile bisi yapamadiini gormek cok uzucuydu (schadenfroh).. Aslicim operim :)

p.s. bu arada bizdekinden daha ciddiye alan bi ulke varmis: lubnan, israille savas icinde oldugundan bes yil once israilin sarkisi calinirken onlar reklam gosterdikleri icin bes yilligina eurovisiondan men edilmisler (zaten lubnan ve israil ne alaka yaw eurovisionda diye sessizce kendi kendime sordum)

Asli A. said...

Hamurlarında şarkı söylemek yok ki Buket bu Almanların (geçekler acıdır!). Çıkarsalardı keşke Lou Vega'yı (yoksa Bega mıydı?) söyleseydi bir Mambo number 7 işte :)

Özledim ben seni! Geçen gün de kulaklarını çıtlattım petrol güzeli arkadaşımın ;)