Thursday, August 30, 2007

Yaktin bizi Fenerbahce


Dun aksamki Anderlecht-Fenerbahce macindan bir goruntu :) Her ne kadar Fenerli olmasamda cok zevk aldim mactan, ortamdan, stad'dan seyretmekten veeeee tezahurattan (evet evet "en buyuk FB!" diye bagirdim sanirsam... utaniyorum valla... ama napiim cok eglenceliymis :P.... GS de gelsin ona daha bi icten tezahuratta bulunuruz, ilkerden de soz aldim, o da bagircakmis GS macinda :D )



Neyse, efendim teknik acidan FB cok iyi bir oyun cikarmadi dun aksam ama gene de galip geldi, e Anderlecht cok guclu bir takim degildi aslinda (nasssi da birden teknik direktor moduna girdim vay beee :D ehehehe)

Macin bitisine yakin tribunlerde olay cikti, yenilgiden oturu anderlecht taraftarlari bizim fenebahce taraftarlarina satastilar.. sonra onlar bi kendi kendilerine polisle giristiler bir guzel.. ama olan bize oldu.. bizim biletler anderlecht tribununde "kurtarilmis bolge" misali etrafi guvenlikcilerle cevrilmis sekilde bir alandaydi... ikinci golden sonra altimizda oturan anderlecht taraftarlari bize diklenir gibi oldular, aman susun cocuklar dendi e susutuk bizde ama aralarinda boyle sizi cikista dovecegiz, kelle kesecegiz hareketleri yapanlar da cikti anderlechtliler arasindan... hmmm, sanirim niyetleri ciddiydi.. mactan sonra epey bir bekledik staddan cikabilmek icin.. disarida kavga cikmis vs.. ciktigimizda da adeta butun brukselin polis teskilati bizi korumak icin ordaydi :D

Neyse ikinci macimdi bu.. cok eglendim..kayinvalidemle karar verdik, kombine bilet alicaz :P

1 comment:

Evren Yasa said...

Biz de evden izledik belcikali bir arkadasla cok zevkli oldu! keske maca gitseydik dedik :)